Käytetyn auton ostaminen on ollut erittäin suosittua Suomessa jo useiden vuosikymmenten ajan. Käytettyjä autoja on mahdollista ostaa niin verkosta, autoliikkeistä kuin huutamalla vaikkapa Huutokaupat.comissa. Käytettyjen autojen markkinat ovat niin merkittävät, että auton ostaminen käytettynä on tänä päivänä jo suhteellisen turvallista, vaikka joissakin yksittäisissä tapauksissa ostajan ja myyjän välillä on voinut esiintyä joitakin erimielisyyksiä. Myös huijaustapauksia on noussut uutisotsikoissa esille, mutta suurin osa käytettyjen autojen kaupasta tapahtuu turvallisesti ja odotetusti.

Käytettyjen autojen kauppa käy kuumana

Käytettyjen autojen valikoima on tänä päivänä todella monipuolinen. Myytävien autojen joukosta löytyy niin satoja tuhansia kilometrejä ajettuja autoja kuin tuliteriäkin autoja. Merkkejä ja malleja on laidasta laitaan, samoin lisävarusteita. Käytettyjen autojen kauppa on niin suosittua, että netistä on mahdollista löytää monia eri vinkkejä, joiden avulla voidaan varmistaa, että käytetty auto todella vastaa myyjän antamaa kuvausta. Myös monia rahoitusvaihtoehtoja, kuten osamaksuja ja autolainaa on mahdollista käyttää käytetyn auton ostoon.

Siinä missä käytettyjen autojen kauppa käy kuumana, kuluttajat ovat heräilleet varovaisesti myös siihen ajatukseen, että seuraavan puhelimen, tabletin tai läppärin voisi myös ostaa käytettynä. Esimerkiksi Applen laitteiden kysyntä on kovaa, mutta käytettynäkin nämä laitteet voivat edelleen olla useiden satojen eurojen arvoisia. Sen vuoksi monet eivät välttämättä uskalla ostaa puhelinta tai läppäriä suoraan sen edelliseltä omistajalta, koska heillä ei ole takuuta siitä, että laite on siinä kunnossa kuin myyjä lupaa sen olevan.

Käytettyjen laitteiden ostoon liittyy siis omat riskinsä, sillä sen lisäksi, että voit joutua vedätetyksi, laitteessa saattaa ilmetä täysin edellisestä omistajasta riippumattomia teknisiä vikoja, jolloin et voi palauttaa laitetta takaisin tai saada korvausta korjaukseen kuluneista kustannuksista. Tästä syystä himotut Applen laitteet kannattaa tilata käytettynä turvallisesti mResell-verkkokaupasta.

MResell on käytettyjen Applen laitteiden ja lisävarusteiden jälleenmyyntiin erikoistunut pohjoismaalainen verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy vain valtuutetun Apple-teknikon tarkastamia laitteita. Löydät jokaisen tuotteen kohdalta tarkemmat tiedot laitteen kuntoluokituksesta, joten tiedät aina etukäteen, millaisessa kunnossa tilaamasi laite on. Valikoimasta löytyy sekä uutta vastaavia että käytettyjä laitteita – laitteen kunto on aina huomioitu hinnassa.

Vaikka mResell myy käytettyjä Applen laitteita, saat tilauksellesi jopa 12 kuukauden käyttöturvan, joka korvaa laitteen teknisiä vikoja vuoden ajan. Turvallisten maksumenetelmien ansiosta voit tilata huoletta haluamasi laitteet ja lisävarusteet täysin samalla tapaa kuin tilaisit ne uutena mistä tahansa muusta verkkokaupasta. Tällä tapaa käytetyn Applen laitteen ostaminen onnistuu yhtä turvallisesti ja luotettavasti kuin käytetyn auton hankkiminen!